Vi är Koalitionen

Koalitionen är ett ungt och snabbväxande konsultbolag som grundades i en övertygelse att det går att utmana den traditionella IT-konsultbranschen genom personlig service, skräddarsydda lösningar och besvärsfrihet.

Vi har stor erfarenhet av digitala utvecklingsprojekt och en särskild talang i att sourca unika team och konsulter som snabbt är up and running. Remote eller på plats.

Vi samlar digitala stjärnor

Är du en kodknackare av rang, en designvirtuos, eller en strategisk tänkare inom digital innovation? Då är det dig vi letar efter. Hos oss får du chansen att glänsa tillsammans med andra ljusstarka talanger i projekt som verkligen gör skillnad. Bli en del av vårt team och låt oss tillsammans lysa upp den digitala himlen!

Som arbetsgivare lägger vi stor vikt vid att skapa en inkluderande kultur. Vårt mål är att vara en arbetsplats dit man kommer för att man vill, inte för att man måste. Vi har en stark drivkraft i vårt team och vår kultur bygger på att alla tar eget ansvar för sina prestationer.

Det är viktigt för oss att även ta ansvar för vår omgivning och bidra till ett bättre samhälle. Vår övertygelse är att kan man hjälpa till, så måste man hjälpa till. Därför samarbetar vi bland annat med Göteborgs Stadsmission och UNICEF för att ge stöd där det behövs.

Hör av dig!

Amir Mofidi
Amir Mofidi

VD
0737-48 3200

Jonas Hammarström
Jonas Hammarström

Partner Manager
0735-14 51 61

Anna-Maria Hult
Anna-Maria Hult

Recruitment Specialist
0725-29 45 72

Pierre Weintraub
Pierre Weintraub

Business Developer
0704-12 05 33

Joel Kraappa
Joel Kraappa

Business Developer
0760-26 23 25