Vi samlar digitala stjärnor

Är du en kodknackare av rang, en designvirtuos, eller en strategisk tänkare inom digital innovation? Då är det dig vi letar efter. Hos oss får du chansen att glänsa tillsammans med andra ljusstarka talanger i projekt som verkligen gör skillnad. Bli en del av vårt team och låt oss tillsammans lysa upp den digitala himlen!

Konsulterna är vår viktigaste tillgång

Hos oss är det lika välkommet om du vill vara underkonsult som att bli anställd. Vi lägger stor vikt vid att placera rätt talang i rätt projekt – det är vår hemlighet bakom framgång.

Vi vet att glada konsulter leder till toppresultat och därför gör vi vårt yttersta för att se till att vårt team alltid känner sig värderat och nöjt. Genom att prioritera våra konsulters välbefinnande lägger vi grunden för att även våra kunder ska bli helnöjda.

Maximiliam Wide
Maximiliam Wide UX/UI designer, anställd

Koalitionen är ungt, modigt och satsande. Jag var bättre på UX/UI och design än jag trodde när jag träffade Amir på Koalitionen. Vi möttes av en slump och såhär i efterhand är jag väldigt tacksam att han vågade tro på mig som nyutexad.
Eftersom jag kom in i ett nystartat bolag har jag fått vara med i uppbyggnaden och har lärt mig otroligt mycket på kort tid. Man arbetar fritt under eget ansvar men med stöd och coachning. Nu har jag varit med i bolaget i snart tre år och fått jobba med stora varumärken som Coop, Telia och Volvo Cars. Rekommenderar alla som uppskattar en familjär och personlig arbetsgivare i branschen att söka sig hit.

Petter Bergström
Petter Bergström Scrum Master & Agile Coach, BracketSquare

Koalitionen är en pigg utmanare som ger professionell service och hittar nya lösningar på gamla problem. Man har ett personligt engagemang i både uppdrag och konsulter - vilket tilltalar mig. Som Agil Coach och Scrum master har jag, för Koalitionens räkning, haft som uppdrag att förbättra arbetssättet och leverans för tre team som arbetar med ett internt system inom Volvo Cars eftermarknad. Jag kunde visa teamen vilka best practise samt verktyg som kunde hjälpa dem att förbättra tillförlitlighet, prestanda och utvecklingstakt i arbetet. Väldigt givande och intressant.

Martin Gustafsson
Martin Gustafsson VD på Majako

“Vi lärde känna Koalitionen av en slump för några år sedan. Efter ett förutsättningslöst möte kändes det kanon och idag har vi ett tätt samarbete, både vad gäller uppdrag och konsulter. Till exempel har vi valt att gå tillsammans i upphandlingar där vi kompletterar varandra och blir starkare tillsammans.
Vi drog igång Majako ungefär samtidigt som Koalitionen startade och har följts åt i tillväxt och utveckling. Det finns flera skäl till att vi funkar så bra ihop. Koalitionen är alltid på tårna. De är otroligt drivna och engagerade och har ett professionellt men också personligt bemötande. Jag uppskattar att man alltid får tag i dem och dessutom har vi roligt ihop.

Kristian Salov
Kristian Salov Senior Fullstack Developer

Vill man ha ett uppdrag som både är roligt och utmanande men inte kompromissa med att tjäna bra så ska man till Koalitionen. Jag har arbetat med många stora konsultbyråer men föredrar att jobba för Koalitionen. Dels får jag arbeta med utmanande projekt. Men framförallt så känner jag mig inkluderad och mindre som en i mängden.
När jag för en tid sedan beslutade att bli egen fortsatte mitt samarbete med Koalitionen. I mitt nuvarande uppdrag är jag inte bara front end-utvecklare utan får också möjlighet att vara mentor åt det juniora teamet på plats. Något jag verkligen tycker är stimulerande.

Anders Lundin
Anders Lundin Devops Engineer

Jag har en gedigen erfarenhet som DevOps Engineer och är specialiserad på att skapa bicepmallar och automatisera uppsättning av infrastruktur med hjälp av Azure DevOps. Därför var det extra roligt att få jobba exakt med detta för Koalitionen. Jag blev uppsökt på Linkedin av Joel från Koalitionen och jag tyckte uppdraget lät väldigt intressant. Dessutom var han med på intervjun med kunden vilket var både schysst och ovanligt. Uppdraget har varit lärorikt och gett mig nya erfarenheter.

Lediga tjänster

Vi välkomnar såväl anställda som underkonsulter. Så tveka inte att söka tjänster som passar dig, oavsett om du vill vara anställd eller underkonsult.

Det här är Koalitionen

Koalitionen är ett ungt och snabbväxande konsultbolagsom grundades i en övertygelse att det går att utmana den traditionella IT-konsultbranschen genom personlig service, skräddarsydda lösningar och besvärsfrihet.

Vi har stor erfarenhet av digitala utvecklingsprojekt och en särskild talang i att sourca unika team och konsulter som snabbt är up and running. Remote eller på plats.

Grundat 2021

Antal konsulter 35

Omsättning 31 Msek (2023)

Kontakta oss

Söker du anställning eller vill samarbeta med oss som underkonsult? Då ser vi fram emot att höra från dig.

Anna-Maria Hult
Anna-Maria Hult

Recruitment Specialist
0725-29 45 72

Jonas Hammarström
Jonas Hammarström

Partner Manager
0735-14 51 61