Betrodd av starka varumärken

Kolla här! Vi har fått förtroendet att jobba med några riktigt coola varumärken! Här hittar du våra stoltaste ögonblick – de gånger vi matchade våra digitala superkrafter med behoven hos några av de största varumärken som finns där ute. Ta en titt och se hur vi tillsammans har skapat magi och fått till resultat som får både oss och våra kunder att dra på smilbanden.

Coops leverantörsportal

Koalitionen hjälpte Coop att definiera krav för en ny leverantörsportal, baserad på en långsiktig vision. Vi skapade en modern, användarvänlig portal med Coops design och senaste tekniken, anpassad efter både Coops och leverantörernas behov.

Läs hela caset about Coops leverantörsportal

Backstage för Volvo Group

På Volvos koncernbolag arbetar tusentals utvecklare. Koalitionen fick i uppdrag att bygga ett internt stöd baserat på Spotify Backstage – en open-source plattform för utvecklingsteam.

Läs hela caset about Backstage för Volvo Group

Volvo Cars Produktionsplanering

Koalitionen och Volvo Cars har samarbetat för att skapa en revolutionerande applikation för produktionsplanering. Med ett expertteam placerat i Göteborg och stöd via nearshoring, kombinerar projektet lokal expertis med global talang. Denna strategi garanterar en högkvalitativ lösning som uppfyller de krävande behoven hos en global biltillverkare. Upptäck hur denna samarbetsinsats omdefinierar planeringsprocessen hos Volvo Cars

Läs hela caset about Volvo Cars Produktionsplanering